ESD Sko - Sikkerhedssko med stødabsorbering - Stort udvalg hos HKSDK

Teknologi

ESD sko med Air Tech Technology

ESD sko med Air Systems

De bedste ESD sko finder du hos Hksdk. Det innovative Air-system fra Hksdk er nemlig unikt indenfor denne kategori af sko. Air sålen bliver produceret ved, at sålerne injiceres med et overtal af luftceller, hvilket resulterer i ekstremt bløde såler og gør skoene meget bløde og behagelig at have på.

Og vi kan ved denne unikke fremstillingsform tilbyde en sål, som har stødabsorbering fordelt udover hele sålen, og ikke blot i hælen ligesom mange standard modeller har det. Netop den konstruktion gør vores modeller til godkendte ESD sikkerhedssko, og vi kan derfor tilbyde markedets absolut bedste, mest fleksible og støddæmpende airsål.

Light Weight Technology Sko

ESD sko med Lightweight Technology

Hksdk AIR-sålen til ESD sko er fremstillet ved hjælp af en unik sål-teknologi, som resulterer i den ultra lette vægt. Denne teknik anvendes under konstruktionen af skoen.

For at opnå en minimal vægt på ESD skoen anvendes flydende Suprasec propolymer under fremstillingsprocessen ved påsprøjtning af AIR-såler.

Et stort udvalg af vores ESD sko modeller er desuden udstyret med fuld sikkerhed i form af aluminium tåkappe og Tech-Fiber mellemsål. Denne teknik reducerer vægten af ESD sikkerhedsskoen med 22%, og gør den meget blødt og komfortabel at anvende.

Hksdk er stolte af, at kunne levere markedets letteste, blødeste og smarteste ESD sikkerhedssko med stødabsorbering til dato!

Energy Sål i HKSDK træsko

ESD sko med Energy Sål technology

Alle vores ESD træsko er konstrueret med vores special-producerede Energy-Sål. Denne meget bløde indbyggede sål absorberer aktivt negativ energi med op til 50 %, når du går på hårde overflader.

Derudover tilpasser sålen sig foden, hvilket resulterer i en meget blød og behagelig sål, som på samme tid også forebygger mod ledskader og symptomer på træthed.

Hos Hksdk er vi meget stolte af at kunne levere verdens bedste og mest komfortable fleksible træsko – uden sammenligning.

HKSDK Aqua-Cell Membrane®

ESD sko med aquacell membrane

Hemmeligheden bag Hksdk ESD sikkerhedssko, som både er vandtætte, vindtætte og åndbare på samme tid – er vores egen patenterede bi-komponent membran – Aqua-Cell®.

Denne membran indeholder mere end 9 milliarder mikroskopiske porer, som er cirka 21.000 gange mindre end en dråbe vand, men 750 gange større end et molekyle af vanddamp. Så mens vandet i flydende form ikke kan gennemtrænge membranen, kan det som vanddamp let undslippe.

Udvalgte HKSDK ESD sikkerhedssko modeller er produceret med AquaCell® membran som er 100% vandtæt, vindtæt og åndbar, så du kan være sikker på at forblive tør og komfortabel på alle tidspunkter.

HKSDK Non-Metal Sikkerhedssko og-støvler

Flere modeller af sikkerhedssko og vinterstøvler er produceret 100 % uden metal, hvilket gør dem ideelle til dem, der arbejder i lufthavne og andre institutioner med højt sikkerhedsniveau. Eller dem som arbejder udendørs i meget kolde temperaturer, da metal er meget kuldeledende.

Tåkappen er fremstillet af TPA-plast, som er et specielt udviklet fibermateriale med en meget lav vægt. Mellemsålens sømværn er fremstillet af Tech-Fiber (En tyndere og endnu mere bøjelig udvikling af Kevlar), som giver meget mere fleksibilitet end det traditionelle sømværn i stål.