Bliv forhandler af HKSDK

Bliv forhandler

HKSDK er en af de mest innovative producenter af sikkerhedssko i Europa, og vi producerer de absolut bedste sikkerhedssko og arbejdssko på markedet. Vi sælger udelukkende sko gennem autoriserede forhandlere i Danmark, Norge, Sverige og Finland, og derfor er vi altid på udkig efter nye, engagerede forhandlere, der kan hjælpe os med at få vores brand til at vokse.

Som forhandler af HKSDK-sko, kommer du til at sælge et veletableret mærke, der er så eftertragtet, at det er lige før, at skoene sælger sig selv. HKSDK er et anerkendt og veletableret mærke, og det er 100% sikkert, at det at have de populære HKSDK-sko som en del af sortimentet har hjulpet flere forhandlere med at blive større. Vi tilbyder træning af butikspersonalet og hjælp fra vores dekoratører og instore teams til at indrette din butik, så brandet fremstår bedst muligt.

Hvis du gerne vil gøre HKSDK’s produkter til en del af dit sortiment og blive en del af en stadigt voksende succes, er du velkommen til at kontakte os på cs@hksdk.com for at høre mere om dine muligheder for at blive forhandler.